web statistic
   
  Poslovni imenik
vijesti
danas
zanimljivosti
InfoTech
Humor
 
kolumne
Stričeva kuharica
Kumina makrobiotika
Dobra glazba
Portreti
Osobni stav
Škovacera
Duplerica
Moja Pula
More
Dnevnik putnika
Guzo na putu
Off the record
Zdravlje
Odasvud pomalo
 
gradski vodič
događaji
restorani
zabava
povijest grada
spomenici
prijevoz
smještaj
 
Kliknite i vidite �ta se krije s druge straneDostava stanja brojila el.energije.

Interaktivni plan grada Pule - CROMAPSUred za katastar.
Pregled zemlji�nih knjiga.
Parentium - nezavisni portal grada Poreča
Škovacera  Gradske spike i svega pomalo
Muci on, mucin ja....
Barkun.hr javlja....


PULA - Iznuđeno priopćenje iz Pulaprometa o krađama koje su počinili vozači autobusa, a kojeg ne bi ni bilo da slučaj nije na ovim stranicama izašao u javnost, pati od ozbiljnih mana, što nije čudno obzirom da služi isključivo saniranju štete, a ne informiranju javnosti.

Vrh Pulaprometa, dakle, tvrdi da su utvrđeni vozači koji su neregularnom naplatom utajili 73.000 kuna te da je takvih bilo 8. Naši izvori ipak ustraju u tvrdnjama da je vozača upletenih u krađe bilo više, kao i da je šteta veća, ali je ovih osam ukralo veće svote te je s njima raskinut radni odnos. Zanimljivo je da je među počiniteljima, prema našim izvorima, bio i predsjednik Radničkog vijeća u tom poduzeću B. C. a da je u krađu posumnjao bivši direktor Dušan Milošević, sada na mjestu nadzornika.

U priopćenju direktora Igora Škatara i predsjednika NO-a Marka Martinčića stoji da je zbog krađe sa šestoricom vozača sklopljen sporazumni raskid ugovora o radu, dok je dvojici vozača uručen izvanredni otkaz ugovora o radu. Potonja dvojica prema našim izvorima odbila su sporazumni otkaz uz poziv direktoru da ih tuži te je to bio jedini razlog izvanrednom otkazu, obzirom da su učinili isto što i preostala šestorica. (... nastavak članka: barkun.hr)
Ki će ća, ća će ki
Gužva u šesnaestercu


Amerikanci žele Arenaturist, za Istraturist pet kandidata

Čini se da cijena Arenaturista ne igra glavnu ulogu u pregovorima koliko američki interes da se uključi u veleprojekt Brijuni Rivijera.

Nakon što su uspješno okončale ovogodišnju turističku sezonu, dvije velike istarske turističke tvrtke, pulski Arenaturist i umaški Istraturist, našle su se u središtu pozornosti domaće i svjetske poslovne javnosti zainteresirane za kupnju njihovih većinskih portfelja. Većinski vlasnik Istraturista Zagrebačka banka, koja je prethodno najavila čišćenje svog polovanja od turitičkih i sličnih portfelja, već je raspisala i zaključila natječaj.

Hina javlja..., a podnaslov je naš komentar


Nekad se govorilo: 'Ko o čemu, vojska o skraćenju, a kurve o poštenju'
Čović korištenjem opcije kupio 13.000 redovnih dionica Plive po 404,29 kuna

Predsjednik Uprave Plive Željko Čović je krajem prošlog tjedna, iskorištenjem opcije kupnje Plivinih dionica za 2002., kupio 13.000 redovnih dionica Plive, po unaprijed utvrđenoj zajamčenoj cijeni od 404,29 kuna po dionici, obavijest je Plive koju je prenijela Zagrebačka burza.

Navedenih 13.000 dionica, koje čine 0,0699 posto ukupnog temeljnog kapitala Plive, Čović je isti dan, a transakcije su izvršene 22. rujna, darovao članovima svoje obitelji.

Royal uzvraća udarac


Danas evo i reakcije Royal mirovinskog osiguranja na jučerašnju vijest.
Kako smo dobili tako i objavljujemo.

Poštovani,

na web stranicama www.Pula-online.com objavljeno je prekjučerašnje (19.09.) priopćenje za javnost Hanfe pod naslovom "Hanfa: Royal mirovinsko osiguranje posluje nezakonito". Želim Vam skrenuti pozornost da je Royal mirovinsko osiguranje d.d. jučer, 20.09., odgovorilo na priopćenje Hanfe koje je objavila Hina, a ubrzo potom i svi web portali na kojima je objavljena navedena vijest te Vas molim da ga i Vi na vašim stranicama u cijelosti objavite .

Dostavljam Vam jučerašnje izvješće Hine: vidi u nastavku

Nije na odmet znati...

Royal mirovinsko osiguranje posluje nezakonito

Djelatnost Royal mirovinskog osiguranja d.d. nije usklađena sa zakonom i to društvo svoju djelatnost nuđenja i prodaje takozvanih 'mirovinskih programa' obavlja unatoč činjenici kako za tu djelatnost nema licencu niti valjanu zakonsku osnovu, dakle posluje nezakonito, stoji u današnjem priopćenju Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa).

  
PulaWireless

www.zutaminuta.com - vaš trajni glas na internetu.

Čistoća mora jadranskih plaža.

vremenska prognoza
Vremenska prognoza prema DHMZ
 
art & culture
foto galerija
razglednice
Art gallery
Poezija
Kratke priče
Borin bukvar
R&R priče i poezija
 
selo moje malo
Medulin
Premantura
Fažana
Bale
Valtura
 
Posjetite AQVARIVM na Fort Verudeli

Severino Majkus - slike, poezija i misaopretraživanje
upišite ključnu riječ: