Mi poznajemo put kroz IT labirint
Home O nama Usluge Korisnici Partneri Download Kontakt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ovo je prostor predviđen za download zanimljive dokumentacije.
 
 

Za sada je ova stranica prazna jer je dokumentacija tek u izradi, ali ako imate kakvo pitanje slobodno nam pošaljite mail.

Ono čime se trenutačno bavimo je način kako da se bolje iskoristi postojeća IT oprema, naročito korisnikovi serveri i njihovi procesori. Postoji li način da serveri obavljaju više funkcija i da ih se koristi na učinkovitiji način? Svakako da postoji i mi znamo kako.

Ako niste znali procesor vašeg server računala se prosječno koristi sa svega 5-6% njegovih mogućnosti, a dobavljači opreme i programa vas uvjeravaju da bi za nesmetani rad njihovih programa bilo dobro da kupite novo i jače računalo. Ima li to nekakva smisla?
Naravno da poekada ima smisla, ali bi bilo dobro najprije proučiti koliko je stvarno opterećen vaš postojeći server.

Mi imamo rješenje i odgovore i na takva pitanja. Vaš server je u mogućnosti raditi puno više nego što ga vi sada možete iskoristiti. Može istovremeno raditi nekoliko funkcija i ponašati se npr. kao tri odvojena servera od kojih svaki obavlja neku zasebnu funkciju. Čak štaviše - jedan može raditi kao Windows server, drugi kao Linux Server, treći kao Solaris server. I sve to na jednom fizičkom serveru, ali na ovaj način iskorištenom sa 50 do 60% kapaciteta procesora.

Kako je to moguće?
Nazovite nas ili pošaljite mail pa ćemo vam objasniti o čemu je riječ.

Jer to je samo vrh sante koja krije puno ostalih mogućnosti koje će vam olakšati život i rad vašeg IT sustava i to bez velikih dodatnih ulaganja.

 
© Copyright by HSC d.o.o. 1995-2005