Poslovni imenik
vijesti
danas
zanimljivosti
InfoTech
Humor
 
kolumne
Stričeva kuharica
Kumina makrobiotika
Dobra glazba
Portreti
Osobni stav
Škovacera
Duplerica
Moja Pula
More
Dnevnik putnika
Guzo na putu
Off the record
Zdravlje
Odasvud pomalo
 
gradski vodič
događaji
restorani
zabava
povijest grada
spomenici
prijevoz
smještaj
 
Kliknite i vidite �ta se krije s druge straneDostava stanja brojila el.energije.

Interaktivni plan grada Pule - CROMAPSUred za katastar.
Pregled zemlji�nih knjiga.
Parentium - nezavisni portal grada Poreča
Kratke priče Laprdanje i pričanje, maštanje i sjećanja
S KOJIM ĆU SKIPEROM IZGUBITI NEVINOST ?


Piše: Jadranka V.

Moj prvi chat u životu ... Sjećam se, kad čovjek otkriva nešto novo. Prvi "tipkački" razgovor. "Kliknuo" me Mefisto. Budući da mi je to prvi chat, nisam znala kako se uobičajeno razgovara, obično se čovjek predstavi i kaže koliko ima godina i odakle je. Mene je to Mefisto pitao ali ja njega nisam. Pa sam tako natipkala da imam 29 godina i da sam iz Slavonije. Dalje ga je zanimalo jesam li udana. Ne samo da nisam udana nego sam nevina (ali da sam nevina nisam napisala). Oduševila sam se kad mi je natipkao da ima svoj brod! Pričali smo o Kornatima, o tome kako ih nikad nisam posjetila a baš bih voljela, o tome kako on najradije jedri po Kornatima.


Pitao me jesam li nudistica, na što sam natipkala da nisam, ali imam namjeru ovoga ljeta. Razgoliti se suncu, Jadranu... Privatan razgovor je završio tako što mi je on napisao: "A ne zanima te koliko imam godina?" Ima ih osamnaest više od mene. Pozvao me na vikend jedrenje na Kornatima u studenom. Znači, za dva mjeseca, jer u međuvremenu ide na poslovni put u Njemačku, inače je privatnik, vlasnik informatičke tvrtke. Ostavili smo jedno drugom prave adrese elektroničke pošte. Sutradan sam u inboxu ugledala new message: čovjek se zaista ne šali. Poslao mi je slike s broda, uz napomenu da uživo bolje izgleda.

Dao mi je i broj svoje tvrtke, i čak sam ga jednom nazvala, ne znam zašto. Javila se tajnica. Na pitanje: "A tko ga treba?" bilo mi je glupo odgovoriti imenom i prezimenom, jer što ako ga nije zapamtio, možda je svoje fotografije slao mailom još mnogim drugim curama?

Slao mi je mailove. Pitao kako sam. Pisao da ima puno posla. Studeni je prošao.

Razmišljala sam kako sam bila naivna: "Pa zašto bi me on uopće pozvao na svoj brod?" Nasjela sam po onoj narodnoj uzrečici: "Obećanje - ludom radovanje."
A već sam tijekom studenog bila počinjala priče u sebi: kako ću izgubiti nevinost negdje na moru, u brodskoj kabini, i kako će on, Darko iz Bjelovara, biti pažljiv, jer zna kako se to radi sa ženama. Jednu je i sam imao, "službenu", prije. I već sam u mislima započinjala pisati pismo kući, na svoju e-mail adresu, a išlo bi ovako:

Dragi mama i tata, eto imam jednu vijest. Danas sam izgubila nevinost. Molim ...

nastavak izvrsne priče (Izvor: www.morsko-prase.hr)

12.05.2004.
Došlo je do greške sa otvaranjem baze podataka!
povratakKratke priče